top of page
75453490_2203585586607529_3047791441297276928_n_edited.jpg

CV

Mijn leer- en werkervaring op een rij

* Na havo/vwo - havo in Hulst ging ik studeren in Noord-Brabant, waar ik mijn diploma heb behaald in Social Work, Culturele Maatschappelijke Vorming.

*Ik deed mijn jaarstage binnen het jongerenwerk in gemeente Hulst om deze verder op te bouwen en vorm te geven. Van jongerenwerkgroep Youth4All tot een jongerencentrum met vrijwilligers, een activiteitenprogramma, jongerenraad, JIP en straathoekwerk.

*Vervolgens deed ik samen met mijn partner mee in jongerenprojecten, achtereenvolgens: De Nieuwe Weg in Baarland: woonunit voor HSP jongeren, een Time-out project in Tsjechië (Liberta) en een jongeren leef-project in Almere Oosterwold ( www.live-to-be.nl ).

*Na nog een half jaartje jongerenwerk in Amersfoort liet ik het jongerenwerk even voor gezien, om mezelf meer ruimte te geven om mij op andere manieren verder te ontwikkelen.

* Ik werd moeder in 2015, van onze zoon Mathéus.

*In 2016 startte ik een opleiding van Joanne van Wijgerden tot Healing Arts-therapeut bij Sigrid Karssens en Inge Moll. Sindsdien verdiep ik mij verder bij Sigrid, waar een combinatie van massage en energetisch werk centraal staan.

*In 2017 vervolgde ik met een Immersion Anusara Yoga-training bij Jayendra Hanley en reisde ik voor de tweede keer naar Kerala Zuid-India, voor een Ayurvedisch Retreat. 

Ondertussen bewogen voeding en yoga sinds 2011 als een rode draad door mijn leven. Ik ontdekte en verdiepte me in o.a. suiker'vrij', vegetarisch, veganistisch, (ayur)vedisch, beoefende yoga van Bikram tot Yin, met veel overgave, plezier en interesse.​

Tijdens mijn tijd in de bakkerswinkel Corazon te Amersfoort in 2017, ontwikkelde ik mijn vaardigheden in 'alternatieve' taartjes (vegan, raw, superfoods, suikervrij), ik werkte ook regelmatig en met veel plezier samen met een collega/vriend met een eigen cateringbedrijf in healthfood in Utrecht. 

* In 2018 verhuisden we terug naar mijn Zeeuwse roots en werd ik weer moeder, van onze tweede zoon, Mozias Elvani aka Moos;

*In 2019 deed ik de opleiding tot Hypnobirthing Practitioner,  een basiscursus Sjamanisme bij Roel Crabbe, en een onderdompeling in Goddess Ibiza tijdens een sjamanistisch/tantrische werkweek. 

In 2019 en 2020 mocht ik samenwerken met verschillende mensen en organisaties, wat me veel verrijking en plezier heeft gebracht:

- Met Liane Stor van Devina Praktijk in Axel, de Vierhanden Massage,  en ik gaf er yogales;

www.devinapraktijk.nl 

- Voor Het Stuthuis in Zuiddorpe wordt ik ingezet als ondersteuning in en rondom het gezin;

- Samen met Brigitte Oliehoek-Degener in Hulst, gaf ik workshops voor vrouwen, met o.a. yoga, klank, sharing en health-food taartjes;

www.hearttoheartsoultosoul.com

- Met Marjon van Dorsselaer (Dans door het Leven) en nog enkele andere Goddesses/ondernemers, creëerden we een magisch event op de jaarlijkse Vrouwendagop 8 maart 2020;

www.dansdoorhetleven.nl 

In 2020/ 2021 ben ik volop aan de slag met individuele begeleiding, gezinsondersteuning en energetische massages en yoga, tot tegen de geboorte van onze derde zoon Samuel Arthur, september 2021.

In maart 2022 start ik met een verdiepende en uitdagende opleiding bij 'School of Life': 'een gedegen HBO beroepsopleiding voor multidimensionale levenstherapie en een mysterieschool in één'. www.schooloflife.nl

Ik begeleid ondertussen wekelijks groepssessies/Sacred spaces in Hulst, en energetische massages aan huis of bij mij. Ayurvedische vierhanden massages zijn ook weer mogelijk, in Axel i.s.m. Devina Paraktijk.  Voor meer informatie zie 'aanbod' / neem contact met me op. Welkom.

- CV : About Me
bottom of page