top of page
20CC42AD-F046-463F-ABD2-1EC787C84C95.JPG

Aanbod

Individuele sessies

Massages/healing sessies zijn te boeken voor bij jou thuis (tegen reis(tijd)kost), of in onze fijne ruimte te Hengstdijk.  

Tijdens een kennismaking kijken we samen naar wat jouw vraag / behoefte is en welke benadering hierbij kloppend voelt voor jou. 

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak, stuur me een mailtje: francienvdveeken@gmail.com

Je bent welkom.

Ayurvedische vierhandenmassage

door Liane Stor (ayurveda therapist) en mij samen. Voor een afspraak of meer informatie: www.devinapraktijk.com 

​​

Workshop Sensual Yoga of 'Celebrate YourSelf'

In het afgelopen jaar heb ik gemerkt dat mijn groepslessen Sensual Yoga de diepte in gaan en vragen om meer ruimte. Daarom heb ik besloten om de anderhalf uur durende les om te vormen naar workshops van 2,5 tot 3 uur. Zaterdag 28 mei zal een eerste workshop plaatsvinden, en in juni de eerste workshop (Celebrate YourSelf) samen met Anouk. Anouk (Agoya) heeft haar ervaring in yoga en Surya-soul / dans, en wij ontmoeten elkaar in een fijngevoelig, vrouwelijk, sensueel veld vol licht en speelsheid, waardoor we samen nog een laagje dieper kunnen gaan. Je bent hier zo welkom! Zowel voor mannen als vrouwen, en voor alle leeftijden toegankelijk. De workshop zal inhoudelijk afwisselen in o.a. intuitieve dans en yoga, meditatie, mantra's, puja en thee/koffie met wat lekkers bevatten.. Wij hebben er enorm veel zin in!

Voor meer informatie, aanmelden of verzoekjes, stuur me zeker een mailtje: francienvdveeken@gmail.comAanbod: About Me
Aanbod: Bookings Widget
bottom of page