top of page

 Lees hier de ervaringen van anderen:

Vorige week heb ik een eerste massage van Francien ontvangen, wat mijn eerste energetische massage was. In mijn beleving is de massage van Francien meer compleet en klopt voor mij meer dan de ontspanningsmassage's die ik ken. Ze geeft de massage met overtuiging, stevig en tegelijk heel liefdevol. Ze vind plekken in het lichaam waar de energie beter mag stromen. Ik voelde mij helemaal in goede handen om te ontspannen en ontladen. 

Het waren veel verschillende sensaties en details. De ruimte is fijn, ze gebruikt een opvallend lekkere massage olie en de muziek vond ik heel mooi. 

Echt een ervaring. Ik kom graag nog eens terug! Dankjewel :)

Vrijdag 18 juni 2021 - Anouk (31)


Recensies: Welcome
73364315_2199908586975229_9010954619525791744_n_edited.jpg

Wat me bezighield voordat ik naar Francien ging: meer leren te ontspannen, bij mezelf blijven en meer in mijn lichaam aanwezig zijn ipv in mijn hoofd.
Ik ging naar Francien met een open mind maar wel met een verlangen om te ontspannen. Voor de massage liet ze mij een engelenkaart trekken, deze kwam overeen met waar ik op dat moment in mijn leven aandacht aan het schenken was en nog meer aan wilde schenken. Tijdens de massage kon ik mij makkelijk overgeven aan Francien, het voelde veilig. Ze neemt er haar tijd en liefde voor. De ‘massage’ duurde ongeveer een uur en bevatte een fijne afwisseling van zacht en intens. De punten waar ik aangeraakt werd en de manier waarop deed veel met me. Uiteindelijk was de massage klaar, ging Francien naar een andere ruimte en had ik nog even tijd alleen. Toen gebeurde het voor mij, ik voelde me zo dicht bij mijn puurste zelf en heel erg ontspannen, precies wat ik op dat moment nodig had! Ik had niet verwacht dat de massage zo’n impact op mijn zijn zou hebben. Voelde enorm veel zelfliefde en dat gaf me kracht en vertrouwen om niet anders te kunnen dan bij mezelf te blijven en goed voor mezelf te zorgen. Het was een fantastische ervaring en ben hier dan ook enorm dankbaar voor ^_^ .

Vrijdag 25 juni 2021 - Vrouw (34)  Anoniem 


Recensies: Welcome

Heerlijke energetische massage sessie van Francien mogen ontvangen. Voel me goed en ontspannen. Zachte energie. Dankjewel lieve Francien

Vrijdag 9 juli 2021 - Connie (63) 


Recensies: Welcome
73364315_2199908586975229_9010954619525791744_n_edited.jpg

De Energetische Massage bij Francien is een absolute aanrader als je jezelf een bijzonder cadeau wilt doen en zowel op mentaal, fysiek en zielsniveau volledig wilt ontspannen. Dit is veel meer dan een standaard lichaamsmassage maar een ontspanning van je hele ''zijn''.


Al bij aankomst viel alle ' rush ' van mijn schouders. Ik voelde direct een fijne energie en na een warme ontvangst in een heerlijk ontspannen locatie met een goed en ongedwongen gesprek onder het genot van een lekker fris glaasje water stelde Francien me volledig op mijn gemak. Ze legde uit wat ze precies ging doen en wat ik kon verwachten, wat mijn klachten/wensen waren en vroeg of ik nog eventuele vragen had.


De massage kon beginnen en al snel was ik volledig in een diepe innerlijke rust en viel dan uiteindelijk ook in slaap, (dat kan ik echt alleen als ik in een vertrouwde omgeving volledig ontspannen ben). Ik was echt even compleet in een ' andere wereld ' .


Toen ik weer 'geland' was voelde ik me volledig relaxed en gaf Francien me alle ruimte en tijd om even rustig terug te aarden. Ook kon ik even fijn douchen dat was ook een ideale mogelijkheid om alle energie af te spoelen en ook de massage-olie. 


Vervolgens hadden we nog even een gesprek achteraf waarin ze uitlegde wat ze had ervaren vanuit haar kant en nog wat tips die ze me meegaf (allemaal heerlijk relaxed, voelde geen haast stress of het idee dat ik moest opschieten maar kon juist volledig rustig aan doen). Ze neemt echt volledig de tijd voor je wat ik heel prettig heb ervaren.


Toen ik vervolgens terug in mijn auto stapte was ik helemaal zen en dankbaar voor deze fijne massage. 

Ook dagen erna merkte ik de effecten van de massage goed en heeft het veel losgemaakt op lichamelijk, mentaal en zielsniveau  en dus het nodige werk zeker gedaan.

Zaterdag 17 juli 2021 - Ilona (31) 


Recensies: Welcome

Ik had mijn eerste massage bij Francien staan. Ik ging er zonder verwachting heen, ik keek er vooral erg naar uit. Op het moment van onze ontmoeting voelde ik gelijk dat het goed zat en dat ik haar kon vertrouwen. Het was een bijzondere massage waarbij ze bij mij veel heeft losgemaakt (ook op emotioneel vlak) de dagen erna voelde ik dat mijn lichaam rust nodig had, maar dat mijn lichaam vooral heel veel liefde en warmte heeft ervaren. Ik zou het iedereen aanraden. voor mij persoonlijk was het een bijzondere “eerste” ervaring en zeker niet de laatste.

Vrijdag 23 juli 2021 - Vrouw (20) Anoniem


Recensies: Welcome
bottom of page