top of page

Verantwoord snoepen..

een kijkje in onze keuken

Voor ons heeft voeding waardevolle plaats ins ons leven. Voeding maakt deel uit van het leven voor ieder van ons. Voeden, voeding, voedzaamheid als het gaat om alles wat we tot ons nemen en in ons opnemen, met AL onze zintuigen! Wat (en HOE!) we zien, wat (en hoe!) we op onze huid smeren, voelen, wat (en hoe!) we ruiken, enz. 

Onder andere wat we eten en drinken vormt een belangrijk onderdeel. Samen eten of drinken is een moment van samenzijn binnen ons gezin. Want alle voeding kan verbindend zijn, en kan zowel voor als tegen ons werken. Voeding zegt iets over jezelf.. weten wat je eet kan een manier zijn om je bewustzijn te verruimen, vergoten, verreiken. Daarbij, weten wat je eet geeft  stof tot gesprek, (creatief) denken, dieper invoelen en tot jezelf komen. Voeding reikt een mogelijkheid aan om oude patronen te heroverwegen..   En daarbij, waar komt onze voeding vandaag de dag vandaan? Weet jij nog wat er leeft? Hoe iets groeit en proeft? Wat je er mee kan doen en maken? Hoe sta jij nog in verbinding met de natuur? Voel jij welke voeding wat met jou(w systeem) doet en wat het nodig heeft? En wat bieden we onze kinderen? Stemmen we ons af op wat zij nodig hebben?

Interessant dat eten en drinken tot een van de geneugten des levens mag en kan behoren, en heerlijk om zelf te voelen wat wel en niet resoneert met je kern en met de behoeftes van jouw lijf op dat moment.. Mag Alles er Zijn?

'verantwoord zoet' en bewust eten zijn een niet te missen onderdeel in ons leven, hoe is dat bij jou?

Wij bieden workshops in verantwoorde voeding en nodigen je uit hiervan te proeven:) Om een beeld te krijgen van wat voor verantwoord zoet we zoal maken, volgen hier enkele foto's!


Avocado-limoen taartje

taarten89.jpg

Brownie
delight

Smeuïg en smakelijk brownie-taartje op b
FoodBlog: News and Tips

wild forest - cheesecake

64601936_2103327126633376_90554494499202

bon - bon

Tantra Bites.. Zacht en smaakvol met een
FoodBlog: News and Tips
bottom of page